Zoek
Zachte wafels
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g zelfrijzende bloem
2 st eieren
1 snuifje zout
100 g boter
75 g suiker
250 ml melk
Bereiding
1
Dit recept is voor een 10-tal grote wafels
2
Klop de gesmolten boter op met de suiker en het zout, voeg de eieren 1 voor 1 toe en de helft van de melk
3
Spatel de bloem erdoor en de rest van de melk tot je een egaal beslag hebt
4
Laat het deeg 15 min rusten, verwarm ondertussen je wafelijzer
5
Smeer de platen in met zonnebloemolie en verdeel het deeg met een houten of plastieken spatel
6
Laat de wafel 4 min bakken op de medium stand voor een mooie goudbruine wafel
Zachte wafels is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafels met slagroom en kersen
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min
Nagerecht
Bekijk recept
Abrikozen blechkuche
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min
Nagerecht
Bekijk recept