Zoek
Bosbessenmuffins
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 g bevroren of verse bosbessen
120 g Solo Patisserie
275 g bloem
250 ml halfvolle melk
100 g suiker
1 ei
2 tl vanillesuiker
1 el bakpoeder
Kookmateriaal:
8 papieren muffinvormpjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C en zet de 8 muffinvormpjes klaar op een bakplaat.
2
In een eerste kom meng je het ei met de Solo, de suiker en de vanillesuiker.
3
In een andere kom meng je de bloem met de melk en het bakpoeder.
4
Voeg het ei-Solomengsel toe aan het bloemmengsel en meng alles goed.
5
Tot slot roer je de bosbessen er doorheen en giet je het beslag in de muffinvormpjes.
6
Bak de muffins gedurende ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Bosbessenmuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bosbessenmuffins
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessenmuffins
20-30 min -
Bekijk recept
Bosbessenmuffins
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bosbessenmuffins
20-30 min -
Bekijk recept