Chocoladetaart met karamel

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Voor de taart:
  • 2 Verwarm de oven voor op 170 °C. Vet de twee ronde taartvormen van 20 cm in en bekleed ze met bakpapier.
  • 3 Doe alle ingrediënten voor de taart in een mengkom en meng goed met een houten lepel tot je een glad geheel krijgt (2-3 minuten).
  • 4 Bak de taart gedurende 25-30 minuten op de middelste richel in de oven.
  • 5 Haal de taart uit de bakvorm en laat ze even afkoelen op een taartrooster.
  • 6 Voor het glazuur:
  • 7 Doe alle ingrediënten voor het glazuur samen in een kom en meng alles goed tot je een smeuïg geheel krijgt.
  • 8 Gebruik een deeltje van het glazuur om de twee taarten aan elkaar te kleven en smeer de rest uit over de taart.

Chocoladetaart met karamel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept