Eenvoudige spongecake

10
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 170 °C (gasstand 4). Vet een ronde bakvorm (Ø 20 cm) in en bekleed die met bakpapier.
  • 2 Doe alle ingrediënten voor de sponge cake in een mengkom en meng alles gedurende 2-3 minuten met een houten lepel tot je een smeuïg en goed gemengd geheel hebt.
  • 3 Giet het mengsel in de bakvorm die je vervolgens in het midden van de voorverwarmde oven plaatst. Bak de cake gedurende 30-35 minuten tot die goudbruin gebakken is.
  • 4 Haal de cake uit de bakvorm en laat hem afkoelen op een rooster.

Eenvoudige spongecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cremeux van kersen
60 min Nagerecht
Bekijk recept

Eenvoudige courgettesoep
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige rodekool
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Eenvoudige tiramisu
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept