- klop de 4 eigelen luchtig met 11 el fijne suiker"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- voeg de olie en de melk toe aan de luchtige eigelen.
- meng de zelfrijzende bloem met de maïzena en het bakpoeder en zeef dit ook bij het mengsel van eigeel,melk en olie en meng alles goed onder elkaar. "},{"@type":"HowToStep","text":"3. -Voeg de appelblokjes toe die je in de volgende stap versneden hebt. -spatel er vervolgens voorzichtig de opgeklopte eiwitten onder."},{"@type":"HowToStep","text":"4. schil de 4 appelen en snij van de mooie stukken mooie schijfjes (als bovengarnering op de taart) vanaf je er voldoende hebt mag de rest van de appelen in blokjes gesneden worden en ook onder het deeg vermengd worden. "},{"@type":"HowToStep","text":"5. Giet alles in een ingeboterde en ingebloemde taartvorm,let wel dat deze taart nog omhoog zal komen,dus vul deze vorm maar tot de helft,tot 2/"},{"@type":"HowToStep","text":"3."},{"@type":"HowToStep","text":"6. leg bovenop het taartbeslag nog enkele mooie plakjes appel."},{"@type":"HowToStep","text":"7. bak de taart ongeveer 40 minuten op een temperatuur van 150°C-160°C - controleer daarna met een naald in het midden van de taart of de taart wel effectief doorbakken is"},{"@type":"HowToStep","text":"8. vanaf de taart doorbakken is,uit de oven halen en bestrooien met bloemsuiker. Kan zowel warm als koud gegeten worden"}],"recipeYield":"6 "}