Speculaasjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zeef de bloem boven een kom. Voeg de boter, suiker, speculaaskruiden, melk en een snufje zout toe. Kneed met een mixer tot een samenhangend deeg. Laat het deeg verpakt in vershoudfolie ca. 30 minuten rusten in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 graden. Rol het deeg uit tot een dikte van ca. 3 mm. Snijd er 30 speculaasjes uit. Leg de speculaasjes op een bakplaat en bestrijk met ei. Bestrooi met amandelschaafsel.
  • 3 Bak de speculaasjes in 12-15 minuten bruin en gaar. Laat de speculaasjes op een rooster afkoelen.

Speculaasjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept

NY-style cheesecake
155 min- Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasijs met bokbiersabayon
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaasjes
75 min-
Bekijk recept
Gevulde appeltjes met speculaas en vanillevla
15 min Nagerecht
Bekijk recept