Ananastaart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop het eiwit tot sneeuw. .
  • 2 Klop de eierdooiers en de suiker tot room. Voeg er de melk, de olie en de zelfrijzende bloem bij. Meng het tot sneeuw geklopte eiwit erdoor.
  • 3 Snijd de ananasschijven tot fijne brokjes; houd het sap over. Meng de fijne brokjes bij het deeg.
  • 4 Vet de bakvorm in met boter en stooi er nadien een beetje bloem over. Bak in een matige oven (175°) gedurende 1 uur.
  • 5 Giet het sap van de ananas over de taart terwijl deze nog warm is.

Ananastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min Nagerecht
Bekijk recept