Zoek
Ananastaart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
10 soeplepels suiker
10 soeplepels maïsolie
10 soeplepels zelfrijzende bloem
10 soeplepels volle melk
4 eieren
1 klein doosje ananas
Bereiding
1
Klop het eiwit tot sneeuw. .
2
Klop de eierdooiers en de suiker tot room. Voeg er de melk, de olie en de zelfrijzende bloem bij. Meng het tot sneeuw geklopte eiwit erdoor.
3
Snijd de ananasschijven tot fijne brokjes; houd het sap over. Meng de fijne brokjes bij het deeg.
4
Vet de bakvorm in met boter en stooi er nadien een beetje bloem over. Bak in een matige oven (175°) gedurende 1 uur.
5
Giet het sap van de ananas over de taart terwijl deze nog warm is.
Ananastaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kokos-ananastaart
2 uur-
Bekijk recept
Ananastaartje met smeltchocolade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Krokante ananastaart met chocolade
1 uur-
Bekijk recept
Omgekeerde ananastaart met kokos
25 min
Nagerecht
Bekijk recept