Zoek
Snel Bladerdeeg
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gram tarwemeel of bloem
400 gram boter
7 gram zout
225 ml water
Bereiding
1
klaarzetten: zeef het meel op het werkblad en druk een kuiltje in het midden.
2
verdeel de gesneden stukjes boter tussen de bloem.
3
strooi het zout in het kuiltje samen met het water.
4
meng alles zeer snel door elkaar en plaats het deeg 10 min. in de frigo.
5
strooi een beetje bloem op het werkblad en leg het deeg erop. rol het deeg uit en plooi dan in doe dit 3 keer. (zie foto voor plooiwerk)
6
doe het deeg in plastiek en leg in de koelkast.
7
nu is je vers bladerdeeg klaar om taart of koeken van te maken!
Snel Bladerdeeg is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min
Nagerecht
Bekijk recept