Snel Bladerdeeg

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 klaarzetten: zeef het meel op het werkblad en druk een kuiltje in het midden.
  • 2 verdeel de gesneden stukjes boter tussen de bloem.
  • 3 strooi het zout in het kuiltje samen met het water.
  • 4 meng alles zeer snel door elkaar en plaats het deeg 10 min. in de frigo.
  • 5 strooi een beetje bloem op het werkblad en leg het deeg erop. rol het deeg uit en plooi dan in doe dit 3 keer. (zie foto voor plooiwerk)
  • 6 doe het deeg in plastiek en leg in de koelkast.
  • 7 nu is je vers bladerdeeg klaar om taart of koeken van te maken!

Snel Bladerdeeg is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Druiventaartjes met limoen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-rozijncrumble met vanille-ijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept