steven's appeltaart

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 boter zacht roeren tot créme
  • 2 stap voor stap eieren en rietsuiker onder mengen
  • 3 hazelnoten even grillen in de oven en het vel verwijderen door de hazelnoten op een grove zeef te laten rollen. hazelnoten in stukjes hakken
  • 4 bloem mengen met hazelnoten en door het beslag spatelen
  • 5 lage bakvorm ( voor vlaaien ) insmeren met boter en bloemen.
  • 6 1/2 van het beslag in de bakvorm smeren.
  • 7 appelschijfjes over het beslag verdelen.
  • 8 afdekken met de rest van het beslag
  • 9 afbakken in een oven van 180 °1
  • 0 ongeveer 40 minuten1
  • 1 als de taart gebakken is insmeren met gesmolten solo en over strooien met rietsuiker vermengd met kaneel

steven's appeltaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Appeltaart met amandel
85 min
Bekijk recept
Normandische appeltaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Thais garnalenkoekje met avacodo-ijs en zoete chili van Steven<BR> &#009; Fontein
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde zalm met cr&#232;me van gegrilde broccoli van<BR> &#009; Steven Fontein
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hammetje met pruimen van Steven Fontein
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonkatsu met sesamrijst en witlof van Steven Fontein
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept