Zoek
Chocoladecake
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
120 gram chocolade
120 gram boter
80 gram bloem
200 gram suiker
4 eieren
Bereiding
1
Smelt de chocolade en de boter au-bain-marie op het vuur of in de microgolfoven.
2
Meng de bloem met de suiker en eieren en roer er daarna de gesmolten chocolade en boter door.
3
Giet alles in een beboterde taartvorm en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
4
Werk de cake af door er bloemsuiker of chocoladeschilfers over te strooien.
Chocoladecake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept