Chocoladecake

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de chocolade en de boter au-bain-marie op het vuur of in de microgolfoven.
  • 2 Meng de bloem met de suiker en eieren en roer er daarna de gesmolten chocolade en boter door.
  • 3 Giet alles in een beboterde taartvorm en bak 25 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
  • 4 Werk de cake af door er bloemsuiker of chocoladeschilfers over te strooien.

Chocoladecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartje
- 10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse chocoladedadelcake gebak
75 min-
Bekijk recept