Crème brulee met oranjebloesemwater

6
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Oven verwarmen op 175° . Klop Eigelen met suiker op tot een ruban.room warmen giet oranjebloesemwater erbij . 2 minuten laten opwarmen niet koken . Vul de potjes op zet ze in een met water gevulde schaal in de oven om 30 minuten te garen . Laat dan 2 uur opstijven in de frigo . Strooi bruine suiker op de potjes en verwarm met brander de suiker .

Crème brulee met oranjebloesemwater is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsnootjes met gebakken dadels
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baklava met noten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosballen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept