Walnootkoekjes

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Solo Patisserie met de suiker en de noten tot een smeuïg mengsel.
  • 2 Voeg de bloem toe en kneed het deeg in een kom. Vet de bakvorm in met Solo Patisserie en bestrooi met bloem.
  • 3 Laat het deeg 30 minuten rusten en leg het dan in de bakvorm. Bak ongeveer 12 minuten op 180 °C.
  • 4 Bereid de vulling: meng de Solo Patisserie met de poedersuiker en de noten tot je een zacht en smeuïg geheel krijgt. Als je wilt, kun je wat rum of andere alcohol toevoegen.
  • 5 Nadat de gebakjes zijn afgekoeld, vul je ze met de vulling en strooi je er de notenstukjes over.

Walnootkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kark b tamar wa jowz (dadel-walnootkoekjes)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
WALNOOTKOEKJES
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Walnootkoekjes
0 min
Bekijk recept
Blauwe Schimmelkaasfondue Met Walnoot-dipkoekjes
30-60 min -
Bekijk recept

Kark b tamar wa jowz (dadel-walnootkoekjes)
40 min Nagerecht
Bekijk recept
WALNOOTKOEKJES
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Walnootkoekjes
0 min
Bekijk recept
Blauwe Schimmelkaasfondue Met Walnoot-dipkoekjes
30-60 min -
Bekijk recept