Mini bladerdeeg hapjes voor bij de soep gevuld

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vet de muffinvormpjse licht met boter in. Plaats de ontdooide plakjes bladerdeeg in de vormpjes. Besmeer de binnenkanten met de pesto naar keuze.
  • 2 Snijd de mozzarella in stukjes en verdeel ze over de 4 vormpjes. Snijd de tomaten door en haal er met een theelepel de zaadjes uit. Dep ze droog met keukenpapier en snij ze in stukjes en verdeel ze over de 4 vormpjes. Strooi er peper en zout en de Italiaanse kruiden over en dan de geraspte kaas. Zet in een voorverwarmde oven van 220 graden en bak ze in circa 20 min gaar. Serveer ze lauwwarm bij bijvoorbeeld een kop tomatensoep. Decoreer eventueel met wat blad peterselie

Mini bladerdeeg hapjes voor bij de soep gevuld is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept