Kaastaart

8
140 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 185 C°
  • 2 Leg het uitgerolde kruimeldeeg met het bakpapier in een taartvorm (28cm. diameter en 4 cm hoog). Prik enkele keren in het deeg met een vork.
  • 3 Schil de appelen en snij in schijfjes. Leg ze naast elkaar op het deeg.
  • 4 Scheid de eierdooiers van de eiwitten. Meng de eierdooiers met de verse kaas, de suiker, het amandelpoeder, het amandelaroma en het maïszetmeel in een mengkom
  • 5 Klop de eiwitten heel stijf en schep voorzichtig onder het kaasmengsel. Giet het kaasmengsel over de appelen.
  • 6 Zet de taart 1 uur in de voorverwarmde oven. De taart is klaar als u er een mes in steekt en het er droog uitkomt. Laat volledig afkoelen en zet minstens 2 uur in de koelkast.

Kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept