Zoek
Parijse galetten voor kerst.
8
100 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Gr 500 bloem
Gr 350 Boter
Gr 350 Fijn suiker
4 Eieren
Koffielepel 1 Vanillesuiker
1 Snuifje zout
Bereiding
1
Laat de boter romig worden op een zacht vuur . Voeg de suiker toe de geklopte eieren . Alles goed mengen en er de bloem op strooien Enkele uren laten rusten .
2
Galetten bakken . Schep twee Koffielepels per bakvorm voor vier galetten .
Parijse galetten voor kerst. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Sukadebroodjes
40 min
Bekijk recept
Kerstboomkoekjes
30 min-
Bekijk recept
Geglazuurde (kerst)koekjes
30 min
Gebak
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept