Zoek
Cheesecake
4
120 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram zandkoekjes
40 gram boter
12 cl slagroom
3 eieren
2 eierdooiers
150 gram suiker
1 citroen
2 el bloem
1/2 vanillestokje
750 gram mascarpone
Bereiding
1
oven voorverwarmen op 180
2
Bakpapier in een taartvorm leggen. Het moet er 3 cm uitsteken.
3
verkruimel de koekjes en meng ze met de boter. Hiermee de taartbodem bedekken en goed aandrukken. Bak de bodem 10 tot 15 minuten.
4
Verhoog de oven tot 200
5
klop de mascarpone 30 seconden op. Voeg al kloppend de suiker, de bloem, de helft van geraspte citroenschil, en vanilleschilfers toe.
6
Voeg de eieren één voor één toe.
7
Spatel de slagroom rustig door het geheel
8
Zet 15 minuten in de oven.
9
Verlaag daarna de temperatuur tot 1001
0
Laat nog 1u30 bakken 1
1
Schakel de oven uit, zet open en laat de cake nog een uur staan 1
2
Laat afkoelen en plaats in de koelkast 1
3
Dien gekoeld op
Cheesecake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min
Gebak
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min
Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min
Gebak
Bekijk recept