Cheesecake

4
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 oven voorverwarmen op 180
  • 2 Bakpapier in een taartvorm leggen. Het moet er 3 cm uitsteken.
  • 3 verkruimel de koekjes en meng ze met de boter. Hiermee de taartbodem bedekken en goed aandrukken. Bak de bodem 10 tot 15 minuten.
  • 4 Verhoog de oven tot 200
  • 5 klop de mascarpone 30 seconden op. Voeg al kloppend de suiker, de bloem, de helft van geraspte citroenschil, en vanilleschilfers toe.
  • 6 Voeg de eieren één voor één toe.
  • 7 Spatel de slagroom rustig door het geheel
  • 8 Zet 15 minuten in de oven.
  • 9 Verlaag daarna de temperatuur tot 1001
  • 0 Laat nog 1u30 bakken 1
  • 1 Schakel de oven uit, zet open en laat de cake nog een uur staan 1
  • 2 Laat afkoelen en plaats in de koelkast 1
  • 3 Dien gekoeld op

Cheesecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept