Paasnestjes met noten en chocolade

6
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Doe de Solo, de suiker, de eieren, het vanille-extract, de zelfrijzende bloem en de melk in een grote kom en klop dit samen tot een glad beslag.

2. Meng de fijngehakte gemengde noten onder het beslag. 

3. Plaats 12 papieren cupcakevormpjes in een cupcakebakvorm. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak gedurende 25 minuten in de oven tot de cupcakes goudbruin zijn en sponsachtig aanvoelen. Plaats de cupcakes op een rooster en laat ze volledig afkoelen.

4. Laat de chocolade smelten au bain-marie.

5. Meng de Honey Loops en de pindanoten.  Giet er de gesmolten fondantchocolade over en roer om tot alles met een laagje chocolade bedekt is.

6. Schep het mengsel op de cupcakes en maak er nestjes van.

7. Strooi er de fijngehakte gemengde noten over en vul de nestjes op met een mengeling van M&M's en gewone pindanoten.

Paasnestjes met noten en chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Paasnestjes met kokos & limoen
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasnestjes - Rijke chocoladetaart
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Paasnestjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Paasnestjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept