Wortelcake met vanille ijs

6
55 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180°
  • 2 Meng het amandelpoeder met de bloem, Solo light vloeibaar, suiker en de wortelen. Klop het eiwit stijf en spatel het onder de rest.
  • 3 Giet in individuelen bakvormjes en bak ze af op 180°. Laat ze 35 à 40min in de oven, totdat ze mooi goudbruin gebakken zijn. Prik er met een spiesje in om te zien of ze gaar zijn.
  • 4 Laat de cakejes daarna afkoelen.
  • 5 Klop de room op met de suiker en de geraspte kokos.
  • 6 Snij de passievruchten in twee en lepel het sap en de pitjes over de kokosroom.

Wortelcake met vanille ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Wortelcake
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carrot cake (wortelcake)
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sipke Jan’s Worteltaart
2 uur-
Bekijk recept
Spinazie-wortelcake
20 min Bijgerecht
Bekijk recept