Bereiding
class="list--recipeimages">1.
Voorbereiding van de cupcakes:
2. Klop de Solo Patisserie en de bruine suiker op tot een licht en luchtig mengsel. Blijf kloppen en voeg er geleidelijk aan de eieren bij.
3. Voeg de bloem, het bakpoeder en het zout toe en klop tot de ingrediënten mooi gemengd zijn.
4. Voeg vervolgens de amandelschilfers toe en roer zachtjes om met een lepel.
5. Plaats papieren vormpjes in de muffinvorm en vul ze met behulp van een lepel voor ¾ met cupcakedeeg. Bak de cupcakes 20 minuten op 180 °C. Haal ze vervolgens uit de bakvorm en laat ze afkoelen.
6.
Voorbereiding van de botercrème:
7. Smelt de chocolade au bain-marie.
8. Neem een mixer en klop de Solo Patisserie, de kristalsuiker en het amandelextract op. Voeg op het einde de gesmolten witte chocolade toe. Meng goed.
9. Decoreer de cupcakes met de botercrème en de Smarties/M&M’s. Maak bloemen met de amandelschilfers.