Zoek
Duowafeltjes
10
150 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g Solo patisserie
6 Eieren
500 g Patisseriebloem
300 g Suiker
50 g Cacaopoeder
2 eetlepel Puddingpoeder vanille
1 koffielepel Bakpoeder
1 vanillestokje
1 mespunt Zout
Bereiding
1
Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
2
Smelt de boter in een steelpan en laat afkoelen.
3
Meng de bloem met de suiker, de puddingpoeder, de bakpoeder en de vanillezaadjes.
4
Voeg de gesmolten boter,de eieren en het zout toe. Meng tot een glad beslag.
5
Verdeel het beslag in 2 en meng de cacaopoeder onder deel
1
6
Dek het beslag af met een propere keukenhanddoek en laat 1 uur rijzen.
7
Verhit het wafelijzer en voeg voor elke wafel een lepel van elk deeg toe.
8
Bak de wafels aan elke kant mooi bruin
Duowafeltjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker