Duowafeltjes

10
150 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het vanillestokje in de lengte open en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
  • 2 Smelt de boter in een steelpan en laat afkoelen.
  • 3 Meng de bloem met de suiker, de puddingpoeder, de bakpoeder en de vanillezaadjes.
  • 4 Voeg de gesmolten boter,de eieren en het zout toe. Meng tot een glad beslag.
  • 5 Verdeel het beslag in 2 en meng de cacaopoeder onder deel
  • 1
  • 6 Dek het beslag af met een propere keukenhanddoek en laat 1 uur rijzen.
  • 7 Verhit het wafelijzer en voeg voor elke wafel een lepel van elk deeg toe.
  • 8 Bak de wafels aan elke kant mooi bruin

Duowafeltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker