Brownies met pure chocolade

10
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier.
  • 2 Smelt de Solo op een zacht vuur (of op lage stand in de microgolfoven) en laat afkoelen.
  • 3 Zeef de bloem en het bakpoeder in een grote kom en meng met de rietsuiker, het cacaopoeder en het zout.
  • 4 Klop de eieren los met de gesmolten Solo en spatel ze door het bloemmengsel.
  • 5 Verbrokkel de chocolade over het deeg en doe het in de bakvorm.
  • 6 Zet de brownies 35-40 minuten in de oven. Belangrijk is dat de brownies zacht en smeuig blijven binnenin. Laat afkoelen in de bakvorm en snijd in blokjes van 3 à 4 centimeter.

Brownies met pure chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownietaart met mascarpone en rood fruit
45 min Nagerecht
Bekijk recept