- Meng het vanillesuiker met de volledige eieren tot een luchtig en lichtgeel glad mengsel."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Men hieronder het bloemsuiker erbij en klop opnieuw luchtig."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Meng nu de boter hieronder. De boter mag niet uit de frigo komen, best op kamertemperatuur. daar dit dan beter mengt."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Meng ook de zelfrijzende bloem onder het mengsel en klop dit alles nog eens luchtig op."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Beboter een ronde cakevorm van 26 cm doorsnee en bebloem hem. Doe het mengsel in de vorm."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- De oven voorverwarmen op 170 graden en de cake er dan 1 uur laten in bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"7. (Best hetelucht oven)"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Na één uur, even met een priem in de cake prikken en als deze er droog uitkomt is de cake gebakken. Indien deze nog niet gebakken zou zijn dan nog even laten verder bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"9. * Tip : indien u een kleinere cake wilt maken in een lange bakvorm dan is het dezelfde werkwijze maar met de volgende hoeveelheden : 75 gram boter/ 2 volledige eieren/120 gram bloemsuiker/120 gram zelfrijzende bloem/1 pakje vanillesuiker"}],"recipeYield":"6 "}