Havermoutkoekjes met pecannoten

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 graden en bekleedt een bakplaat met bakpapier.
  • 2 Roer de boter zacht met de mixer. Voeg dan de witte en de basterdsuiker toe . Roer het geheel rustig luchtig. Schraap het vanillestokje uit en voeg het vanille met de 2 eieren toe en mix het geheel voor 2 minuten. Voeg dan meel, havermout , kaneel, zout en bakpoeder toe, roer even goed door en voeg vervolgens ge grof gehakte pecannoten toe.
  • 3 Koel een ijslepel in een bakje water en schep bolletjes beslag op de bakplaat.
  • 4 Afhankelijk van de grootte van de ijslepel haal je 24 kleine of 12 grote koekjes uit het beslag. laat wat ruimte tussen de koekjes, want ze lopen nog wat uit.
  • 5 De koekjes zijn hard van buiten en zacht van binnen met een bite door de noten.
  • 6 Bron 24 kitchen eigen foto

Havermoutkoekjes met pecannoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept