Honingkoekjes met hazelnoten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 160 °C.
  • 2 Hak de hazelnoten grof en strooi ze op een bord. Snijd de Becel Bakken & Braden in stukjes. Zeef de bloem boven een grote kom. Voeg de Becel, de suiker, de honing, het ei en de sinaasappelzeste toe en mix met de mixer tot een stevig deeg. Vorm er een bal van, verpak hem in huishoudfolie en leg het deeg 30 minuten in de koelkast.
  • 3 Vorm 24 kleine balletjes van het deeg, druk ze plat en druk de bovenkant in de hazelnoten. Leg ze met de hazelnoten naar boven op het met papier beklede bakblik. Bak ze in 15-20 minuten lichtbruin en gaar.
  • 4 Neem het bakblik uit de oven en laat ze 10 minuten op het bakblik afkoelen. Leg ze op een taartrooster en laat ze helemaal afkoelen. Bewaar de koekjes in een goed afsluitbare trommel.

Honingkoekjes met hazelnoten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nectarines met hammousse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Shebekia (Honingkoekjes met sesam- en anijszaad)
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chabakia (honingkoekjes)
1u20 min Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoekjes
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Honingkoekjes
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept