Havermoutkoekjes

11
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 190 °C. Bekleed een bakblik met bakpapier.
  • 2 Doe alle ingrediënten in een kom en schep ze goed door elkaar. Verdeel het mengsel in 9 porties en in bergjes over het met bakpapier bekleed bakblik. Druk ze iets platter.
  • 3 Bak de havermoutkoekjes, in de voorverwarmde oven, in ca. 10 minuten bruin en gaar. Laat ze op een rooster afkoelen. Bewaar de afgekoelde koekjes in een goed afsluitbare trommel.

Havermoutkoekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept

Havermoutkoekjes
65 min-
Bekijk recept
Havermoutkoekjes met rozemarijn
10 min Gebak
Bekijk recept
Schotse Havermoutkoekjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Moederdagrecept Havermoutkoekjes (EGA)
10-20 min -
Bekijk recept