Schuimtaart met limoenen

6
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rol het deeg uit en leg het op de bodem van de taartvorm.prik met een vork gaten in de deegbodem . Leg een blad bakpapier erop met steunvulling en bak het 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Haal bakpapier weg en bak het nog eens 10 minuten .
  • 2 Schil twee limoenen met behulp van een dunschiller , hak de schillen fijn en pers de vier limoenen .
  • 3 Meng het sap van de limoenen en de schillen met de suiker , eieren en de boter in een steelpan . Warm alles au bain Marie op blijf 20 minuten roeren tot de bereiding dik wordt . Giet de citroencreme op het deeg .
  • 4 Klop het eiwit in een niet al te warme bain Marie en voeg de poedersuiker toe . Verdeel het schuim met een garneerspuit . Plaats de taart onder de gril om het schuim bij te kleuren .

Schuimtaart met limoenen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Heerlijke limoentoetjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Pavlova met rood fruit
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Schuimtaart met citrusvruchten
1uur- Nagerecht
Bekijk recept
Schuimtaart met limoen
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pavlova met frambozen
15 min Nagerecht
Bekijk recept