Groene thee-ijs

4
135 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in water.
  • 2 Warm de melk met de suiker en laat er de thee in trekken gedurende 10 minuten.
  • 3 Filter en roer er de uitgeknepen gelatine bij.
  • 4 Klop de room op en spatel die er voorzichtig onder.
  • 5 Laat in de diepvriezer opstijven en roer regelmatig om.
  • 6 Brokkel de koekjes fijn en roer ze met de Solo tot een brokkelig deeg.
  • 7 Laat in de koelkast opstijven.
  • 8 Verdeel over de glazen en schik er enkele bolletjes ijs op.

Groene thee-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept