Zoek
Stoofperen met thee
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 stoofperen
Porto
150 g suiker
4 eetlepels Solo Vloeibaar
7 dl melk
50 g puddingpoeder
80 g suiker
2 zakjes vanille thee
30 g Solo
Bereiding
1
Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in.
2
Strooi er de suiker over en giet over elk stuk peer 1 lepel Solo Vloeibaar.
3
Schuif ze in een op 140° C voorverwarmde oven gedurende 50 minuten.
4
Maak ondertussen de saus door 5 dl melk aan de kook te brengen.
5
Haal van het vuur, voeg er de theezakjes bij en laat 10 minuten trekken.
6
Los de suiker en het puddingpoeder op in de resterende melk.
7
Verwijder de theezakjes en voeg de koude melk samen met de Solo bij de warme melk.
8
Laat op zacht vuur onder voortdurend roeren indikken.
Stoofperen met thee is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met kip uit de oven
75 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min
Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept