Stoofperen met thee

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de peren in 2, haal er het klokhuis uit en giet er de Porto in.
  • 2 Strooi er de suiker over en giet over elk stuk peer 1 lepel Solo Vloeibaar.
  • 3 Schuif ze in een op 140° C voorverwarmde oven gedurende 50 minuten.
  • 4 Maak ondertussen de saus door 5 dl melk aan de kook te brengen.
  • 5 Haal van het vuur, voeg er de theezakjes bij en laat 10 minuten trekken.
  • 6 Los de suiker en het puddingpoeder op in de resterende melk.
  • 7 Verwijder de theezakjes en voeg de koude melk samen met de Solo bij de warme melk.
  • 8 Laat op zacht vuur onder voortdurend roeren indikken.

Stoofperen met thee is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Peer met amandelschaafsel
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen in rodewijnsiroop met amandelijs
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Stoofperen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept