Zoek
Rabarbersorbet
4
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g rabarber
150 g poedersuiker
0.5 sinaasappel (sap van een halve sinaasappel)
Bereiding
1
Schil en snij de rabarber in stukjes van 2,5 cm.
2
Doe ze in een kookpot, voeg er een halve liter water bij en verwarm zachtjes.
3
Als het sap loslaat mag er suiker en sinaasappelsap bij.
4
Zet een deksel op de pan en laat koken tot de rabarber zacht is.
5
Laat afkoelen en zet in de diepvriezer.
6
Klop het mengsel nog enkele malen op om de ijskristallen te breken.
7
Haal de sorbet 15 minuten voor het serveren uit de diepvriezer.
Rabarbersorbet is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rabarbersorbet met aardbeien
180 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet met aardbeien
180 min
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbersorbet
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept