Zoek
Gemarineerde rode vruchten met citroensap
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g rode vruchten
citroensorbet
1 dl Porto
1 scheut kersenlikeur
1 dl frambozencoulis
0.5 sap van citroen
takjes citroenmelisse
Bereiding
1
Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen.
2
Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.
3
Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op.
Gemarineerde rode vruchten met citroensap is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min
Snack
Bekijk recept
Witlofhapje met ansjovis
10 min
Snack
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept