Gemarineerde rode vruchten met citroensap

4
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de Porto met de kersenlikeur. Voeg na het koken de frambozencoulis toe. Laat dit afkoelen.
  • 2 Vermeng dit sausje daarna met de vruchten en voeg de fijngesneden citroenmelisse en het citroensap toe.
  • 3 Laat een halfuurtje marineren. Verdeel de vruchten over een bord en leg er een bolletje citroensorbet op.

Gemarineerde rode vruchten met citroensap is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toum (Libanese knoflooksaus)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Witlofhapje met ansjovis
10 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept