Zoek
Minipeertjes in rode wijn met amandelen
4
40 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kleine peertjes
0.5 fles rode wijn
150 g suiker
1 mespuntje kaneel
1 dl light room
50 g amandelpoeder
25 g suiker
1 eierdooier
Bereiding
1
Schil de peertjes en haal de klokhuisjes eruit met behulp van een appelboortje.
2
Kook ze in de rode wijn met de suiker en het mespuntje kaneel tot ze goed gaar zijn.
3
Kook de Solo samen met het frangipanepoeder en de suiker.
4
Bind de saus met de eierdooier.
5
Verdeel de saus over de bordjes en plaats de peertjes in het midden.
Minipeertjes in rode wijn met amandelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipane met vanillesaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept