Minipeertjes in rode wijn met amandelen

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peertjes en haal de klokhuisjes eruit met behulp van een appelboortje.
  • 2 Kook ze in de rode wijn met de suiker en het mespuntje kaneel tot ze goed gaar zijn.
  • 3 Kook de Solo samen met het frangipanepoeder en de suiker.
  • 4 Bind de saus met de eierdooier.
  • 5 Verdeel de saus over de bordjes en plaats de peertjes in het midden.

Minipeertjes in rode wijn met amandelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept