Yoghurt - bosbessenijs

7
185 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schep de yoghurt en de bosbessen in de kom van de blender.
  • 2 Voeg de poedersuiker toe.
  • 3 Pureer de ingrediënten op een lage stand. Het mengsel is klaar als alle bessen zijn gepureerd en de yoghurt paars van kleur is.
  • 4 Laat 3 uur in het vriesvak staan.
  • 5 Het ijs is 3 maanden houdbaar

Yoghurt - bosbessenijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bosbessenijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Coupe Venetia - Ijsrecept
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Coupe Venetia - Ijsrecept
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomijs
Bekijk recept

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept