Aardbeienijs

4
130 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardbeien en verwijder met een mes de kroontjes.
  • 2 Doe de aardbeien in een kom en bestrooi ze met poedersuiker. Pureer tot een egale moes.
  • 3 Schenk de moes in een schaal en zet deze in het vriesvak.
  • 4 Laat de schaal 2u in de vriezer staan en roer van tijd tot tijd door de bevroren massa.
  • 5 Het ijs is 3 maanden houdbaar in de vriezer
  • 6 .
  • 7 TIP: dien het ijs op in voorgekoelde glazen en schenk er rijkelijk room over.

Aardbeienijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept