Zoek
Aardbeienijs
4
130 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g aardbeien
75 g poedersuiker
Bereiding
1
Was de aardbeien en verwijder met een mes de kroontjes.
2
Doe de aardbeien in een kom en bestrooi ze met poedersuiker. Pureer tot een egale moes.
3
Schenk de moes in een schaal en zet deze in het vriesvak.
4
Laat de schaal 2u in de vriezer staan en roer van tijd tot tijd door de bevroren massa.
5
Het ijs is 3 maanden houdbaar in de vriezer
6
.
7
TIP: dien het ijs op in voorgekoelde glazen en schenk er rijkelijk room over.
Aardbeienijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met ijs en Irish-coffeeroom
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kleurenshake
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Flinterflensjes
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien met slagroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept