Warme chocoladesaus

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De suiker op het vuur laten carameliseren tot het een lichtbruine kleur krijgt.
  • 2 Ondertussen de room opwarmen.
  • 3 De suiker met de warme room blussen en laten doorkoken tot alle suiker opgelost is.
  • 4 Van het vuur nemen en er de chocolade ondermengen.
  • 5 De saus is klaar,dit mengsel kan enkele dagen in de koelkast bewaard worden maar mag bij het opnieuw opwarmen niet meer koken daar het zijn glans zou verliezen.
  • 6 Deze warme chocoladesaus smaakt heerlijk bij ijs,pannekoeken,wafels,...enz.

Warme chocoladesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-espressotaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Dame blanche
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladedip met aardbeien
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kleine tortilla’s met peren en chocoladesaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept