Ijstaartjes

8
180 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de koekjes fijn.
  • 2 Laat de chocolade samen met de boter smelten au-bain-marie en meng met de gemalen koekjes.
  • 3 Stort de mix in een springvorm, bekleed met plasticfolie.
  • 4 Druk de koekjesbodem stevig aan en zet 2 uur in de diepvriezer.
  • 5 Klop de eiwitten met de suiker heel stijf, u moet de kom kunnen omdraaien zonder dat het eiwit eruit valt.
  • 6 Steek met 8 ronde dresseerringen cirkels uit de chocoladebodem, ring niet verwijderen.
  • 7 Vul de ringen voor driekwart op met vanille-ijs, druk goed aan en zet de ringen 30 minuten in de diepvriezer.
  • 8 Druk de ijsjes voorzichtig uit de ringen, doe het eiwit in een spuitzak en garneer er de ijsjes mee.
  • 9 Geef het eiwit een kleurtje met een gasbrander.

Ijstaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini yoghurt ijstaartjes
40 min + 3 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met schuim
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Vesuvius Ijstaartjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Taartje van yoghurtijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Mini yoghurt ijstaartjes
40 min + 3 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
IJstaartjes met schuim
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Vesuvius Ijstaartjes
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept