Zoek
vruchten sorbet BASISRECEPT
8
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dl suikersiroop
400 gr vruhtenpuree
1 citroen
1 eiwit
2 dl champagne
Bereiding
1
Maak evetueel zelf suikersiroop 1:1 , 2dl water met 200gr suiker laat 5 min. koken en afkoelen.
2
Was, schil en eventueel ontpit het fruit en puree deze, meng met de suikersiroop, het sap van de citroen en champagne.
3
Giet in de ijsmachine en draai tot het smeuÏg is, klop het eiwit stijf en doe bijde massa, laat nog 5 minuten draaien.
4
Sorbet moet vers gegeten worden, best vers uit de turbine.
vruchten sorbet BASISRECEPT is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Basisrecept biefstuk bakken
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept aardappelpuree
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Basisrecept rijstepap
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min
Snack
Bekijk recept