Zoek
Advocaatbavarois
6
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 g gelatine
2 eierdooiers
50 g fijne suiker
1 dl melk
200 g advocaat
250 g mascarpone
1 dl room
50 g bloemsuiker
2 eiwitten
Voor de versiering:
chocoladestokjes
Bereiding
1
Week de gelatine in koud water.
2
Klop de eierdooiers met de fijne suiker en de melk luchtig op en breng dit mengsel al roerend heet maar niet tot aan de kook.
3
Knijp de gelatine uit en los ze op in de hete massa en doe er de advocaat en de mascarpone bij.
4
Zet in een koudwaterbad en roer regelmatig om tot het mengsel lichtjes opgesteven is.
5
Klop de room stijf met de bloemsuiker en spafel de room onder het mengsel van advocaat en kaas.
6
Klop het eiwit stijf en spatel ook onder het mengsel.
7
Olie een vorm in, giet het bavaroismengsel hierin en laat wat opstijven.
8
Ontvorm en versier met chocoladestokjes.
9
Smakelijk.
Advocaatbavarois is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker