Advocaatbavarois

6
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water.
  • 2 Klop de eierdooiers met de fijne suiker en de melk luchtig op en breng dit mengsel al roerend heet maar niet tot aan de kook.
  • 3 Knijp de gelatine uit en los ze op in de hete massa en doe er de advocaat en de mascarpone bij.
  • 4 Zet in een koudwaterbad en roer regelmatig om tot het mengsel lichtjes opgesteven is.
  • 5 Klop de room stijf met de bloemsuiker en spafel de room onder het mengsel van advocaat en kaas.
  • 6 Klop het eiwit stijf en spatel ook onder het mengsel.
  • 7 Olie een vorm in, giet het bavaroismengsel hierin en laat wat opstijven.
  • 8 Ontvorm en versier met chocoladestokjes.
  • 9 Smakelijk.

Advocaatbavarois is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker