zelf Speculoos-ijs maken........

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de suiker en het mespuntje zout met het eigeel. Opkloppen tot de eieren schuimen.
  • 2 Zachtjes de melk, de vanillesuiker en de kaneel toevoegen.
  • 3 Laten dikken au bain marie onder voortdurend roeren
  • 4 Laten afkoelen, af en toe omroeren.
  • 5 Voeg de verbrokkelde speculaas toe aan de bereiding. Doe alles in een kom.
  • 6 20 min in de diepvries plaatsen.
  • 7 Ondertussen de room tot slagroom kloppen. De slagroom toevoegen aan de bereiding.die je dus weer eventjes uit diepvries haalt..
  • 8 De bereiding opnieuw in de diepvries plaatsen. Tenminste 4 uur laten koelen.

zelf Speculoos-ijs maken........ is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zelf vanillevla maken
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Sangria met port, koffiebonen en vanille
10 min Snack
Bekijk recept
Pita varkensfilet met groenten
15 min
Bekijk recept