Spoom

6
120 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het water met de suiker in een pannetje aan de kook en los de suiker er in op, af en toe even roeren. Laat dit mengsel 2 min sudderen en neem de pan van het vuur en laat het afkoelen.
  • 2 Pers de citroenen doe het sap bij de siroop. Zeef de siroop in de ijsmachine en laat het mengsel draaien tot het dik is. Klop het eiwit tot er punten ontstaan en voeg dit bij het ijs en laat het 20-25 min draaien tot het stevig is. En laat nog minimaal 2 uur staan in de vriezer.
  • 3 Doe een bolletje ijs in een ijskoud champagneglas en schenk de champagne er overheen. Garneer met was citroenrasp.

Spoom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Spoom feestelijk tussengerecht
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spoom
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spoom (Citroen)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept