Zoek
Ananasbaverois
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
580 ml ananasblokjes op siroop
250 gr fijne suiker
7 blaadjes gelatine, elk 2 gr
1/2 liter room, minstens 35% vetgehalte
Bereiding
1
Laat de gelatineblaadjes weken in ijskoud water.
2
Pureer (mix) ondertussen de ananas met het sap en doe er de suiker bij, mix goed door elkaar.
3
Warm een beetje ananaspuree op en voeg hier de geweekte en goed uitgeknepen gelatineblaadjes bij.
4
Roer tot gelatineblaadjes zijn opgelost, voeg terug bij de rest van de ananaspuree, goed mengen.
5
Klop de room stijf en roer onder de ananaspuree.
6
Doe het mengsel in vormpjes en zet minstens 2 uur in de koelkast.
7
Versier met een muntblaadje.
Ananasbaverois is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker