Warme gevulde appels met stroopwafel

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boor de klokhuizen uit de appels.
  • 2 Klop de mascarpone met vanillesuiker en de honing.
  • 3 Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • 4 Plaats elke appel in een apart beboterd schaaltje .
  • 5 Vul de holtes in de appels met de verbrokkelde stroopwafels.
  • 6 Er mag gerust wat omheen gelegd worden.
  • 7 Leg er een klontje boter op .
  • 8 Zet de appels op een bakplaat/rooster in de oven.
  • 9 Haal ze er na ca. 25 min uit 1
  • 0 Zet de appels ( in het schaaltje )op een bordje en schep op elke appel een dot van het mascarpone-mengsel.1
  • 1 Extra feestelijk met een bolletje roomijs.

Warme gevulde appels met stroopwafel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept
Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Knisper-koekjesvla
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept