Cranberrysaus ( veenbessen) heerlijk bij wild

6
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Cranberry's controleren( lelijke bessen verwijderen) en samen met de suiker en sinaasappelrasp in een pan doen. Al roerend ca. 10 minuten op matig vuur laten koken. Op smaak brengen met zout. Laten afkoelen.
  • 2 Serveertips
  • 3 Laat perziken( peren) uit blik uitlekken en vul de holtes met deze saus.
  • 4 TIP: Deze saus kun je gemakkelijk van te voren maken en invriezen.

Cranberrysaus ( veenbessen) heerlijk bij wild is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wildzwijn burger
Bekijk recept
Terrine van wild konijn met pruimen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrysaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept
Varkensfilet met cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept