- Splits de eieren en schenk de eiwitten in een schone mengkom. Bewaar de eidooiers. "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Verwarm de oven voor op 225 graden. "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Klop de eiwitten met de mixer tot de pieken nog net omvallen. Voeg dan, lepel voor lepel, al kloppend de tafelsuiker (30 gram suiker per eiwit) toe en 1 eetlepel eidooier. Klop het eiwit verder tot het taai en glanzend is. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Leg de koekjes op de bakplaat. "},{"@type":"HowToStep","text":"7. -plaats een bolletje ijs op de koekjes"},{"@type":"HowToStep","text":"8. Schep op en rond elk ijsje een flinke laag eiwitschuim: het ijs moet helemaal bedekt zijn. "},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Schuif de bakplaat hierna iets onder het midden in de oven en laat het schuim in 4-5 minuten lichtbruin kleuren. "},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Neem de gebakken ijsjes met een bakspaan direct van de bakplaat en leg ze op borden. Serveer meteen "},{"@type":"HowToStep","text":"11. je kan eventueel ook nog een smaak bv speculooskruiden op het eiwit na het bakken doen voor extra smaak"}],"recipeYield":"4 "}