Verse soesjes met vanille-ijs

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180° C.
  • 2 Verhit het water samen met de Solo, de suiker en het zout in een kookpot tot tegen het kookpunt.
  • 3 Voeg in één keer de bloem toe en laat het deeg al roerend met de garde ‘drogen’ op een heel zacht vuurtje.
  • 4 Neem de kookpot van het vuur en voeg al roerend met een houten spatel één voor één de eieren toe.
  • 5 Doe het deeg in een spuitzak en spuit soesjes van ongeveer 3 cm doorsnede op een met bakpapier beklede baklpaat. Laat voldoende plaats tussen de soesjes (ze zetten nog uit tijdens het bakken).
  • 6 Schuif de soesjes in de oven en bak ze gedurende 25 à 30 minuten af.
  • 7 Laat de soesjes afkoelen en vul ze naar smaak met slagroom of banketbakkersroom.
  • 8 Serveer de soesjes met een bolletje Carte d’Or-vanille-ijs

Verse soesjes met vanille-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept