Tiramisu met stracciatella-ijs

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dompel elke boudoir kort in de koffie en schik ze op de bodem van een ovenschaal van ongeveer 20 x 25cm.
  • 2 Meng?de mascarpone met de amaretto in een grote kom.?
  • 3 Lepel een laag van het mascarpone-amarettomengsel op de boudoirs en strijk glad. Laat eenhalf uurtje opstijven in de koelkast.
  • 4 Schep?9 bolletjes Carte d’Or Gelateria Stracciatella-ijs en verdeel ze over de tiramisu. Creëer zo 9 gelijke delen.
  • 5 Strooi?het cacaopoeder met een fijn zeefje over de tiramisu en het roomijs.
  • 6 Werk eventueel af met wat chocoladeschilfers of een koffieboon bekleed met chocolade. Verdeel de tiramisu zo dat iedereen een stukje met een bolletje ijs krijgt. Serveer meteen en geniet!

Tiramisu met stracciatella-ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Tiramisu-trifle
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien en witte chocolade
Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Herfstfruit tiramisu
25 min Nagerecht
Bekijk recept