2 Bereid de meringue. Doe hier voor de 4 eiwitten samen met de bloemsuiker en het zout in een mengkom of een keukenrobot. Klop gedurende 10 minuten luchtig op.
3 Doe het meringuebeslag in een spuitzak. Bekleed 2 bakplaten met bakpapier en spuit er in spiraalvorm 3 bodems van ongeveer 20 cm doorsnede op.
4 Bak de bodems gedurende 150 à 180 minuten in de voorverwamde oven.
5 Neem de meringuebodems uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rooster.
6 Bestrijk na afkoeling de eerste bodem met een laagje van 2 cm Carte d’Or-vanilleroomijs.
7 Plaats hierop een tweede meringuebodem en bestrijk die met 2 cm Carte d’ Or-Frambozensorbet.
8 Dek af met de laatste meringuebodem en zet de taart gedurende 2 uur in de diepvries.
9 Haal de taart uit de diepvries en strijk ze met een spatel volledig in met slagroom. Versier de taart naar eigen smaak en creativiteit (suikerversiering, marsepeinvormpjes,…).