1 Snijd de peertjes door de helft en draai ze om. Haal nu het klokhuis eruit. Leg de halve peertjes op een snijplank en maak sneetjes in de peertjes, zonder ze helemaal in stukjes door te snijden.
2 Leg het bladerdeeg op de snijplank en maak met een mesje de vorm van een peer. Zorg dat de halve peertjes er straks ruim in passen. Snij blaadjes uit het restje bladerdeeg en versier deze. Zie foto. "Plak "ze aan de peer vast.
3 Voordat je de peertjes op het bladerdeeg legt, stop je een paar kleine stukjes chocolade op de plek waar eerst het klokhuis zat.
4 Leg dan de peertjes van bladerdeeg op een bakplaat met bakpapier en bestrijk het bladerdeeg nu met wat losgeklopt ei.
5 Strooi over de peertjes naar smaak nog wat kaneel.
6 Bak de desserts nu 15 minuten in de oven (180 graden).
7 Serveer extra feestelijk met een bolletje roomijs.