Bladerdeeg hapjes met coctailworstjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de velletjes bladerdeeg in 6 gelijke stukken. Wikkel een cocktailworstje in elk stukje bladerdeeg. Bestrijk de bladerdeeghapjes licht met geklopt ei. Bak het in de oven bij 220 graden op een rooster met bakpapier tot het deeg goudbruin is.
  • 2 Tip:
  • 3 Serveer met mosterd.

Bladerdeeg hapjes met coctailworstjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Feestsoep
20-30 min -
Bekijk recept
Tivall-pizzaspiesjes
10-20 min -
Bekijk recept
Mini worstenbroodjes
0 min
Bekijk recept
Hartig Snackhapje
10-20 min -
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept