Zoek
Bosvruchten-prosecco-cocktail
4
5 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gr bosvruchten uit de diepvries
1 fles gekoelde prosecco cava ,of mousserende witte wijn
4 el bessensap,bessenjenever,of cème de cassis
4 hoge glazen
Bereiding
1
Bereiden:
2
Schep de bosvruchten in de glazen. Verdeel de bessenjenever of bessensap erover. Giet de koude prosecco erover. Serveer direct.
3
Tip:
4
Vervang prosecco door champagne.Voeg eens een gehakt blaadje munt aan iedere cocktail toe.
Bosvruchten-prosecco-cocktail is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
The Elvis
Snack
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cocktail peer speculaas
10 min
Snack
Bekijk recept
Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Zoete schuimomelet met bosvruchtencompôte
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothiebowl met bosvruchten en cacao
10 min
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept