Dom Pedro

6
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de roomijs, room, 3 à 4 maten whiskey, 3 à 4 maten Tia Maria en 3 à 4 eetlepels kristalsuiker. Zet dit mengsel zonder roeren in de koelkast en laat het daar staan voor tenminste 2 uren.
  • 2 Net voor het opdienen haal je het mengsel uit de koelkast en schenkt dit in glaasjes.
  • 3 Om af te werken, kan je nog afwerken met wat kaneelpoeder.
  • 4 Je kan dit eventueel serveren samen met een ferrero rocher balletje.
  • 5 Smakelijk !

Dom Pedro is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Petitfours met nootmuskaat
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Entrecote met rode-wijnkaramel en gepofte knoflook
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torrijas - Wentelteefjes met honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Singaporese longdrink
0 min
Bekijk recept